повече от нас - здраве и вода
Хей! Да се запознаем
Добре дошли в Здраве и Вода - блог за здраве и благополучие, ръководен от майка и дъщеря!
повече за нас - здраве и вода

Защо екологичен живот

Ние сме Антоанета Цочева и Даяна Николова – родени и израстнали в България ентусиасти на тема здраве и благополучие. Също така сме и бизнес лидери и силно вярващи в по-екологичното бъдеще на нашият свят! Михахме през доста неща откакто дойдохме в Лондон преди много години, и пътуването си струваше! Научихме много – както за себе си, така и за важността от воденето на здравословен начин на живот.

Да сте ръководител на фирма за почистване в Лондон, означава да познавате на целия процес на почистване от А до Я – проучване на методите и разглеждане на различните препарати за почистване, които се използват в бранша. Четенето за опасните странични ефекти от повечето препарати предизвика интереса на Антоанета и тя започва да проучва различни подходи за професионално почистване.

Просто трябваше да има начин за постигане на добри резултати, без да излага служителите или клиентите си на опасността от вредните химикали. В крайна сметка едно доведе до друго и тя осъзна, че вече не се интересува от темата просто от професионална гледна точка. Вече не ставаше дума само за ефективност и работна етика. Беше открила страстта си. Тя започна да търси начини не само да бъде в безопасност и да вози здравословен начин на живот, но и да защити околната среда и близките си.

екологичност - здраве и вода
Но не става въпрос само за екологичност

Става въпрос и за стрес. Предполагаме можете да разберете, че живота на един бизнес лидер е всичко друго, но не и спокоен. Винаги има нещо, за което трябва да се погрижиш, конференции и сделки, с които трябва да се справиш.

С времето, стресът се събира, и ако не се погрижим за него, може да бъде съкрушителен към умът и тялото. Стресът може да убие мотивацията Ви, да отслаби енергията Ви, да Ви докара до безсъние. Не звучи като здравословен начин на живот нали?

Здравословният начин на живот води до щастлив живот!
Решихме да създадем този блог, за да помогнем на всички, които искат да започнат екологичен и здравословен начин на живот. Ще споделяме с вас съвети, трикове и идеи как да:
01
Подобрете диетата си
02
Добавете някои упражнения
Отслабване или наддаване на тегло
03
Погрижете се за домашните си любимци
04
05
Ограничете излагането си на опасни химикали

Запомнете – не можете да започнете по-добър живот за една нощ

Промяната към по-здравословен начин на живот не е нещо, което се случва за една нощ. Това е постепенен процес, който не може да бъде пришпорван. Отнема време и усилия и не е лесно. Но ние ще бъдем там с вас, предлагайки съвети и препоръки за всяка стъпка по пътя!

Как можем да работим заедно