Повече за нас и нашият здравословен начин на живот

повече от нас - здраве и вода
Хей! Да се запознаем
Добре дошли в Здраве и Вода - блог за благополучие и здравословен начин на живот, ръководен от майка и дъщеря!
повече за нас - здраве и вода

Защо екологичен живот

Ние сме Антоанета ( Тони ) Цочева и Даяна Николова – родени и израстнали в България ентусиасти на тема здраве и благополучие. Също така сме и бизнес лидери и силно вярващи в по-екологичното бъдеще на нашият свят! Михахме през доста неща откакто дойдохме в Лондон преди много години, и пътуването си струваше! Научихме много – както за себе си, така и за важността от воденето на здравословен начин на живот.

Да сте ръководител на фирма за почистване в Лондон, означава да познавате на целия процес на почистване от А до Я – проучване на методите и разглеждане на различните препарати за почистване, които се използват в бранша. Четенето за опасните странични ефекти от повечето препарати предизвика интереса на Антоанета и тя започва да проучва различни подходи за професионално почистване.

Просто трябваше да има начин за постигане на добри резултати, без да излага служителите или клиентите си на опасността от вредните химикали. В крайна сметка едно доведе до друго и тя осъзна, че вече не се интересува от темата просто от професионална гледна точка. Вече не ставаше дума само за ефективност и работна етика. Беше открила страстта си. Тя започна да търси начини не само да бъде в безопасност и да вози здравословен начин на живот, но и да защити околната среда и близките си.

екологичност - здраве и вода
Но не става въпрос само за екологичност

Става въпрос и за стрес. Предполагаме можете да разберете, че живота на един бизнес лидер е всичко друго, но не и спокоен. Винаги има нещо, за което трябва да се погрижиш, конференции и сделки, с които трябва да се справиш.

С времето, стресът се събира, и ако не се погрижим за него, може да бъде съкрушителен към умът и тялото. Стресът може да убие мотивацията Ви, да отслаби енергията Ви, да Ви докара до безсъние. Не звучи като здравословен начин на живот нали?

Здравословен начин на живот – щастлив живот!
Решихме да създадем този блог, за да помогнем на всички, които искат да започнат екологичен и здравословен начин на живот. Ще споделяме с вас съвети, трикове и идеи как да:
01
Подобрете диетата си
02
Добавете някои упражнения
Отслабване или наддаване на тегло
03
Погрижете се за домашните си любимци
04
05
Ограничете излагането си на опасни химикали

Запомнете – не можете да започнете по-добър живот за една нощ

Промяната към по-здравословен начин на живот не е нещо, което се случва за една нощ. Това е постепенен процес, който не може да бъде пришпорван. Отнема време и усилия и не е лесно. Но ние ще бъдем там с вас, предлагайки съвети и препоръки за всяка стъпка по пътя!

Как можем да работим заедно

здраве и вода уелнес бизнес