Куркума

(Японска хранителна добавка с куркума от Окинава)

Първата в света веган хранителна добавка с куркума, произведена с Йонизирана Вода ®

Знаете ли, че….

Дивата куркума е основна съставка в природната медицина от векове, датираща чак до династията Рюкю. Известна със своите мощни антиоксидантни свойства, растението е ключова съставка в древната индуистка медицина (Аюрведа) като аналгетично, антибактериално, противовъзпалително, противоалергично и детоксикиращо средство от повече от 6000 години.

Растението расте в плодородната почва на остров Окинава, в гъсто залесена зона, защитена от замърсяване и градския живот. 100% органичният и естествено отглеждан  не съдържа пестициди, химикали и изкуствени добавки. Самата капсула е направена от меко гелоподобно вещество, със 100% естествена растителна основа, съдържаща антиоксидантни съставки като зехтин, перилово масло и токотриенол.

Това е първата в света веган хранителна добавка в мека веган капсулна с куркума, произведена с Йонизирана вода 100 капсули в опаковка.

Експертите използват естествените свойства на Йонизирана вода за пречистване, за да прочистят и дезинфекцират Spring и Autumn (като използват съответно силна Йонизирана вода и силно киселинна вода). Техните усилия дадоха плод на иновативната (първа по рода си!) добавка, която обединява силата на куркумина, чистотата на Йонизирана вода ® и 100% натурални етерични масла Spring.

Патентован мек гел

Капсулата е базирана на патентованата от компанията технология на софтфел на растителна основа. Той съдържа разнообразие от здравословни съставки, които насърчават детоксикационната, антиоксидация и уелнес, като:

 • Зехтин
 • Перилово семе
 • Токотриенол

Карагенанът (производно на водораслите) осигурява покритието на капсулата.

Разчита се на ексклузивните етерични масла, идващи от съоръженията в Окинава. Всички съставки, използвани за производството са 100% растителни и веген. Единственото изключение тук идва от пчелния восък, използван за създаване на капсулите.

Отглежда се в Япония

Съоръженията са разположени в района Янбару, по северните брегове на остров Окинава. Често наричан „съкровище на природата“ (shizen no takara на японски), Янбару е известен със своята девствена природа и изключително качество на въздуха.

Spring (ексклузивна разработка на) е органично отглеждан в специализирани ферми в Yanbaru и е 100% без вредните химикали, често свързани с нискокачественото конвенционално отглеждане на куркума.

Това е единственият продукт, който съдържа специализирани етерични масла от Okinawa.

Здравословни минерали

Това е продукт, богат на:

 • Калций
 • Калий
 • Магнезий
 • Желязо
 • Цинк
 • Манган
 • Фосфор
 • Селен
 • Перилово масло

Насърчава здравословната сърдечно-съдова функция и спомага за балансиране на нивата на холестерола

Куркума – Ползи за здравето

Куркумата, известна още като „супер подправка против стареене“, е популярна със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Богата на здравословни хранителни вещества, диетични фибри, калций и минерали, това е нетоксично вещество с много малко известни странични ефекти.

Куркумата може да се използва за предотвратяване или възстановяване от широк спектър от заболявания. Куркумата обаче има ниски нива на усвояване и забързва метаболизма. Така че, за да увеличите неговата бионаличност, опитайте да го приемате в комбинация с черен пипер или някои здравословни мазнини, като тези, намиращи се в кокосовото масло, които могат да увеличат усвояването с колосалните 2000%.

Свържете се с мен 02039846596, или ми изпратете имейл hello@zdraveivoda.net

Запишете се за безплатните онлайн семинари.